dorento โพสต์ 15-6-2021 13:25

Goedkope Nike Waffle

Hoewel de Koop Nike Waffle (lees: "DIMSIX") een bijzaak is geworden in de grotere context van de categorie sportkleding van het merk, is deze onlangs naar voren gekomen in een arrangement dat een grote impact moet hebben, zoals -gefietste materialen hebben hun weg gevonden naar het retro-geïnspireerde experiment. Zoals het geval was met notabelen zoals de Air Force 1 en Air Max 95, is het komende paar voorzien van Nike Regrind-materiaal door de hele buitenzool.

https://www.sprafstandsloper.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x375/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/C/T/CT1983_101_P1.jpg

Net als bij andere paren in de capsule, zoals de Air Force 1, zijn het de accenten hier die het meeste spreken. Nike Waffle Online Winkel Meteen vallen de doses "Green Abyss" Swooshes, evenals de neonkleurige hiellipjes openlijk op. Bovendien luiden de gespikkelde veters/tonglogo's een levendigere essentie in door hun zonnepigmenten, en de basislagen zijn behangen met een veelkleurig spikkelpatroon dat hoogstwaarschijnlijk alleen van dichtbij te zien is.

De component met wafelpatroon wordt vergezeld door een robuuste tussenzool met meerkleurige, marmerachtige accenten van teen tot hiel. Goedkope Nike Waffle Door het hele bovenwerk is een canvasmateriaal verdeeld tussen een bruine tint en een "Photon Grey" tegenhanger, met "Sci-fi Purple" profiel-swooshes die de mix vervoegen. Samen levert elke tint een bekende, maar experimentele kijk op een van Nike's belangrijkste ontwerpen ooit.

Wat retro-silhouetten betreft, is eenvoud over het algemeen het beste, maar met Nike's huidige jeuk voor experimenten, worden zelfs klassiekers zoals de Waffle Racer op hun kop gezet. Nike Waffle Schoenen De huidige outfit van het silhouet, bestaande uit verschillende neons en een hele reeks verschillende texturen, leunt zwaar op moderne trends en innovatie, aangezien de hielomslag de gerecyclede Grind-stof draagt ​​die de krantenkoppen heeft gehaald via de Vapormax 2020 en de Space Hippie-collectie.

Elders is de constructie echter relatief gewoon, aangezien mesh en suède respectievelijk de onder- en overlays aankleden. Nike Waffle Heren/Dames Felgroene swooshes onderscheiden zich dankzij de pastelgroene schakeringen, als aanvulling op de roze tinten bij de tooling en de veter- en tongpatch. Hiellipjes eindigen met een beetje rode tekst en paarse achtergronden, en voegen nog een ander toe aan het palet dat effectief wordt weerspiegeld in de all-over print op de tong.

www.sprafstandsloper.com
หน้า: [1]
ดูในรูปแบบกติ: Goedkope Nike Waffle